18. Ελληνικά τυριά (Α’ Μέρος)

Η μακρά ιστορία της ελληνικής τυροκομίας. Από τη δυσανεξία του παλαιολιθικού ανθρώπου στο γάλα, στα τυριά του Πολύφημου, τον κυκεώνα της Κίρκης και το σήμερα. Γνωρίζουμε τα εμβληματικά τυριά της Ελλάδας και τους όρους παραγωγής τους, παρέα με τον Ευάγγελο Καραμανέ, ερευνητή στο Κέντρο Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Το επεισόδιο της σειράς ηχογραφήθηκε την περίοδο 2012-2013.

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από το 1996 την πρωινή ζώνη. Σήμερα, κάνει εκπομπή από τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και είναι σχολιαστής στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Email: portosalte@skai.gr