21. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Α’ Μέρος)

Διανύουμε τα χρόνια αφηγούμενοι τη διατροφή στην ύπαιθρο και τη διατροφή στο άστυ. Ποια τα χαρακτηριστικά της αγροτικής και ποια της αστικής κουζίνας; Πότε άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα η ξενότροπη μαγειρική και πώς έφτασε να ταυτίζεται με το καλό γούστο; Η αείμνηστη μαγείρισσα, συγγραφέας και αρθρογράφος στο περιοδικό «Γαστρονόμος», Εύη Βουτσινά, μας αναλύει το πρώτο στάδιο της αστικοποίησης.

Το επεισόδιο της σειράς ηχογραφήθηκε την περίοδο 2012-2013.

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από το 1996 την πρωινή ζώνη. Σήμερα, κάνει εκπομπή από τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και είναι σχολιαστής στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Email: portosalte@skai.gr