Πρωτοπόροι που διαμορφώνουν το αύριο.

Ο κοινός στόχος για την συνεισφορά και τη βελτίωση της ανθρωπότητας οδήγησε στην αποκλειστική σειρά του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την ROLEX, που παρουσιάζει τις ιστορίες ξεχωριστών προσωπικοτήτων που είχαν την δύναμη και την αποφασιστικότητα, να αντιμετωπίσουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.
Γυναίκες και άνδρες με πρωτοποριακό πνεύμα, που κατάφεραν να δημιουργήσουν έργα και ιδέες με όραμα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αναδείχτηκαν μέσα από το θεσμό των βραβείων της Rolex.
Ένα θεσμό που διαρκεί πάνω από τέσσερις δεκαετίες καθώς από το 1976 η Rolex, έχει σταθεί αρωγός τέτοιων ξεχωριστών προσωπικοτήτων.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρωτοπόροι σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας μας όπως η μοριακή βιολόγος Miranda Wang, που ανέπτυξε μια τεχνολογία που ανακυκλώνει τα πλαστικά και δημιουργεί από αυτά νέα χρήσιμα προϊόντα, ο Brian Gitta, ειδικός πληροφορικής, που ανέπτυξε μια ιδέα γρήγορης διάγνωσης, με αποτέλεσμα, οι ασθενείς να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, το συντομότερο δυνατό αλλά και ο ερευνητής Gregoire Courtine, ο οποίος κατάφερε ασθενείς που ήταν κινητικά ανάπηροι, μετά από κάποιο τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη, να περπατήσουν.

Miranda Wang

Γνωρίστε τη Miranda Wang τη η μοριακή βιολόγο που ανέπτυξε μια τεχνολογία που ανακυκλώνει τα πλαστικά και δημιουργεί από αυτά, νέα χρήσιμα προϊόντα.

Brian Gitta

Γνωρίστε τον Brian Gitta, ειδικό πληροφορικής, που ανέπτυξε μια ιδέα γρήγορης διάγνωσης, με αποτέλεσμα, οι ασθενείς να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, το συντομότερο δυνατό

Gregoire Courtine

Γνωρίστε τον Gregoire Courtine, ο οποίος κατάφερε ασθενείς που ήταν κινητικά ανάπηροι, μετά από κάποιο τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη, να περπατήσουν.