Ξενάγηση στην κουζίνα της Σμύρνης, με την Ελένη Μπίστικα, δημοσιογράφο και την Νένα Ισμυρνόγλου, συνεργάτιδα του περιοδικού «Γαστρονόμος». Συζητάμε για την περίεργη μοναδικότητα της γεύσης της σμυρναίικης κουζίνας, την πρόσμιξη των φυλών που οδήγησε στην πρόσμιξη των γεύσεων και φυσικά για τη συνταγή και όλα τα μυστικά για τα περίφημα σμυρναίικα σουτζουκάκια.
Το επεισόδιο της σειράς ηχογραφήθηκε την περίοδο 2012-2013.
Εκπομπή: Ακούστε σε νέο παράθυρο | Κατεβάστε το (Διάρκεια: 46:31 — 42.6MB)