22. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Β’ Μέρος)

Με την αείμνηστη Εύη Βουτσινά, μαγείρισσα, συγγραφέα και αρθρογράφο στο περιοδικό «Γαστρονόμος», επισκεπτόμαστε την κουζίνα των βασιλικών ανακτόρων και ξεφυλλίζουμε παλιά βιβλία μαγειρικής. Μπαμπάδες με συνταγή του 1893, σάλτσα ανταλούζ, τουρνεντό α λα μπεαρνέζ και φυσικά… η ιστορία της ελληνικής σαλάτας.

Το επεισόδιο της σειράς ηχογραφήθηκε την περίοδο 2012-2013.

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από το 1996 την πρωινή ζώνη. Σήμερα, κάνει εκπομπή από τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και είναι σχολιαστής στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Email: portosalte@skai.gr