Με την αείμνηστη Εύη Βουτσινά, μαγείρισσα, συγγραφέα και αρθρογράφο στο περιοδικό «Γαστρονόμος», επισκεπτόμαστε την κουζίνα των βασιλικών ανακτόρων και ξεφυλλίζουμε παλιά βιβλία μαγειρικής. Μπαμπάδες με συνταγή του 1893, σάλτσα ανταλούζ, τουρνεντό α λα μπεαρνέζ και φυσικά… η ιστορία της ελληνικής σαλάτας.
Το επεισόδιο της σειράς ηχογραφήθηκε την περίοδο 2012-2013.
Εκπομπή: Ακούστε σε νέο παράθυρο | Κατεβάστε το (Διάρκεια: 50:24 — 46.1MB)