ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 22. Η τέχνη και η ελληνικότητα του Βυζαντίου 04/05/2018
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 24. Από τον 11ο μ.Χ. αιώνα στην άλωση της Πόλης από τους σταυροφόρους το 1204 μ.Χ. 04/05/2018
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 25. «Καθ’ οδόν» προς την Άλωση του 1453 04/05/2018
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 26. Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 (Α’ Μέρος) 04/05/2018
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ 27. Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 (Β’ Μέρος) 04/05/2018
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 1. Η ιστορία των σπόρων 20/11/2017
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2. Επιστροφή στις «ρίζες» 20/11/2017
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 3. Μινωικός και Μυκηναϊκός πολιτισμός (Α’ Μέρος) 20/11/2017
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 4. Μινωικός και Μυκηναϊκός πολιτισμός (Β’ Μέρος) 20/11/2017
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 5. 5ος αιώνας π.Χ. – Μαγειρική επανάσταση 20/11/2017
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 6. 5ος αιώνας π.Χ. και καθημερινές διατροφικές συνήθειες 20/11/2017