Η Αντωνία Ματάλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την Ανθρωπολογία της Διατροφής, μας μεταφέρει στο 1830...
porno video iqos Bonanza Oyna Cratosroyalbet giriş telefonda sohbet betsalvador kayıt betsalvador betsalvador giriş betwild betwoon royalbet palacebet pashagaming grandpashabet Betwoon hızlıbahis deneme bonusu radissonbet grandpashabet giriş palacebet giriş royalbet giriş radissonbet giriş radissonbet üyelik royalbet üyelik pashagaming giriş Cratosroyalbet Aviator oyna Hızlıbahis giriş Güncel Pashagaming giriş betwoon giriş Starzbet betwild hızlıbahis spinco maxwin superbet damabet superbet giriş damabet giriş grandpashabet giriş betgit Bycasino Tipobet bayspin betorspin sahabet onwin dedebet damabet damabet giriş palacebet palacebet giriş betwild royalbet royalbet giriş betsalvador betwoon betwoon giriş radissonbet radissonbet giriş superbet superbet giriş cratosroyalbet cratosroyalbet giriş spinco spinco giriş spinco güncel giriş grandpashabet güncel giriş grandpashabet grandpashabet giriş grandpasha grandpashabet girişi grandpashabet resmi giriş grandpashabet gir grandpashabet üyelik Grandpasha bet maxwin giriş maxwin macrobet macrobet giriş macrobet güncel giriş betsin giriş betsin ramadabet ramadabet giriş ramadabet gir hızlıbahis verabet
Layout C (with load more button)
21. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Α’ Μέρος)
Διανύουμε τα χρόνια αφηγούμενοι τη διατροφή στην ύπαιθρο και τη διατροφή στο άστυ. Ποια τα χαρακτηριστικά της αγροτικής και ποια της αστικής...
22. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Β’ Μέρος)
Με την αείμνηστη Εύη Βουτσινά, μαγείρισσα, συγγραφέα και αρθρογράφο στο περιοδικό «Γαστρονόμος», επισκεπτόμαστε την κουζίνα των βασιλικών ανακτόρων...
23. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Γ’ Μέρος)
Οι πρόσφυγες της καταστροφής της Σμύρνης, η σκληρή κατοχή όπου δίνονταν περιουσίες για μια κουταλιά λάδι, ο σπαραχτικός Εμφύλιος, το μπόλιασμα της...
24. Περί οίνου ο λόγος
Από το αμάρτημα του Νώε, στον καθαγιασμό του οίνου. Ο Όμηρος, ο Κύκλωπας και τα συμπόσια. Με την Μερόπη Παπαδοπούλου, συγγραφέα και διευθύντρια του...
25. Το παραδοσιακό προϊόν
Το παραδοσιακό προϊόν, ζήτημα πολιτισμού, ζήτημα υγείας, ζήτημα εθνικής οικονομίας. Τι ονομάζουμε και τι θα έπρεπε να ονομάζουμε παραδοσιακό; Μπορεί...